Mod de preparare și dozaj:
În supă: Aduceți la punctul de fierbere 200/250 ml de apă sau supă. Vărsați 2 – 3 linguri de produs și fierbeți timp de 4 minute;
Preparare clasică: Aduceți la punctul de fierbere 500 ml de apă. Vărsați 2 – 3 linguri de produs Fierbeți timp de 4 minute și apoi strecurați. Adăugați alte ingrediente în funcție de rețeta dorită. 1 lingură corespunde a circa 12 grame. Cantitățile sunt orientative și pot varia, la recomandarea pediatrului, în funcție de vârstă și de apetitul copilului. 24 g de produs furnizează o cantitate semnificativă de vitamine B1, B2 și B6.
Ingrediente: făină de grâu, săruri minerale (calciu, fier), vitamine (B1, B2, B3, B6). Conține gluten. Poate să conțină urme de lupin, lapte și ouă.
Valori nutriționale medii/100 g: energie: 1478 kj – 349 kcal, grăsimi: 1,3 g din care acizi grași saturați: 0,3 g, carbohidrați: 72,7 g din care zaharuri: 3,0 g, fibre: 2,4 g, proteine: 10,3 g, sare: 0,03 g, Tiamină (Vitamina B1): 0,7 mg, Riboflavină (Vitamina B2): 0,7 mg, Niacină (Vitamina B3): 11 mg, Vitamina B6: 0,6 mg, Calciu: 200 mg, Fier: 10 mg.