Bere italiana

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Cu siguranță ai auzit că berea italiană este diferită de alte tipuri de bere, iar noi te așteptăm cu dovada.

Poți cumpăra din magazinul nostru online bere blondă, bere italiană neflitrată, bere cu lămâie sau bere fără alcool, în funcție de preferințele tale și vei descoperi o bere complet diferită și un gust la care sigur nu te așteptai.

Brandurile precum Peroni, Moretti, Wuhrer, Dreher, Poretti și Ichnusa sunt recunoscute și apreciate în toată Europa și nu numai, iar acum sunt la dispoziția ta în combinații variate.

Berea italiană are un gust mai pregnant de hamei, este mai acrișoară și are note fructate evidente, diferite față de alte beri.

De asemenea, în sortimentele de bere din Italia vei simți mai bine malțul. Explicația specialiștilor este că berarii italieni aleg să fermenteze berea la temperaturi ceva mai ridicate și acest lucru poate determina diferențele care au făcut ca berea italiană să fie atât de specială.

În momentul în care fermentarea are loc la o temperatură mai ridicată, berea își conservă aromele tari ale ingredientelor de bună calitate folosite la prepararea ei, așa cum sunt malțul și hameiul.

La toate acestea se adaugă și faptul că pentru fermentare sunt utilizate drojdii speciale și selectate cu atenție, astfel încât să completeze savoarea berii.

Suport clienti Luni - Duminica: 8.00 - 20.00

0755000680 0755000681 office@supermercato.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!