IDEAL CU ...
Paste cu o personalitate puternică, Tortiglioni sunt perfecte pentru sosuri groase și pline, fie că sunt sosuri de carne sau sosuri rafinate cu cremă și ciuperci, și pot fi, de asemenea, folosite pentru a pregăti paste la cuptor.
Succesul lor este sigur chiar și atunci când sunt combinate cu sosuri vegetale.
Barilla și SUPERMERCATO vă recomandă să le încercați cu ciuperci și varză sau cu o cremă de brânză și linte.
Paste dietetice fără gluten, indicate pentru persoanele intolerante la gluten.
Ingrediente: făină de porumb alb 65%, făină de porumb galben 29,5%, făină de orez 5%, apă, emulgatori: mono și trigliceride ale acizilor grași.
Mod de preparare (pentru 100 g de paste): Într-un litru de apă punem 7 g de sare, când apa fierbe punem pastele și amestecăm de câteva ori.
Strecurăm și servim cu diferite sosuri și parmezan.
Timp de fierbere: 10 min.
Pachetul conține aproximativ 5 porții.
Valori nutriționale pentru 100 g de produs: Valoarea energetică: 1524 kJ/359 Kcal, Grăsimi: 1,8 g (din care acizi saturați 0,3 g), Carbohidrați: 78,7 g (din care zaharuri 1,2 g), Fibre: 1,1 g, Proteine: 6,5 g, Sare: 0,003g.
A se depozita în loc uscat și răcoros.
PRODUS IN ITALIA.