Paste dietetice fără gluten, indicate pentru persoanele intolerante la gluten. Ingrediente: făină de porumb alb 65%, făină de porumb galben 29,5%, făină de orez 5%, apă, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași. Mod de preparare (pentru 100 g de paste): Într-un litru de apă punem 7 g de sare, când apa fierbe punem pastele și amestecăm de câteva ori. Strecurăm și servim cu diferite sosuri și parmezan. Timp de fierbere: 10 min. Pachetul conține aproximativ 5 porții. Valori nutriționale pentru 100 g de produs: Valoarea energetică: 1524 kJ/359 Kcal, Grăsimi: 1,8 g (din care acizi saturați 0,3 g), Carbohidrați: 78,7 g (din care zaharuri 1,2 g), Fibre: 1,1 g, Proteine: 6,5 g, Sare: 0,003g. A se depozita în loc uscat și răcoros.