Ingrediente: vinete (35%), ardei, roșii (20%), sare, pătrunjel (10%), usturoi. Sugestii de preparare: vărsați produsul (1 lingură de persoană) într-o cratiță cu apă călduță și așteptași circa 15 minute. După ce ați eliminat surplusul de apă, căliți preparatul în ulei de măsline (1 lingură de persoană) câteva minute, amestecând cu o paletă de lemn. Separat, fierbeți pastele, scurgeți-le și prăjiți-le ușor cu preparatul călit. Adăugați parmezan ras după gust. Ideal și la prepararea omletei: puneți preparatul rehidratat după instrucțiunile de mai sus peste ouăle bătute. Valori nutriționale medii/ 100 g: energie: 1043 kj – 250 kcal, grăsimi: 1,8 g din care acizi grași saturați: <0,5 g, carbohidrați: 41,5 g din care zaharuri: 23,6 g, proteine: 7,6 g, sare: 10 g. A se păstra la loc răcoros și uscat.