Preparare în cratiță: Vărsați conținutul plicului într-o jumătate de litru de apă rece (sau 2,5 pahare de bucătărie). Amestecați și aduceți la punctul de fierbere. Fierbeți la foc potrivit, fără capac, circa 15 minute, până când toată apa va fi absorbită. Amestecați din când în când, mai ales spre la finalul timpului de preparare.
Preparare în cuptorul cu microunde: Vărsați conținutul plicului întrun vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, adăugați o jumătate de litru de apă, amestecați și lăsați la copt 18 minute la 750 de wați.
Ingrediente: orez* prefiert 85%, făină de grâu moale, sare, brânză topită (brânză maturată, derivate din lapte, sare), extract de drojdie, hribi (Boletus edulis) 1,1%, ciuperci Boletus luteus*, ulei de palmier, ulei extravirgin de măsline, zahăr, pătrunjel* 0,3%, ceapă* 0,7%, usturoi*, arome. (*ingrediente provenite din agricultură sustenabilă). Poate conține ouă, soia, țelină și muștar. Prin prefierbere la aburi, orezul își păstrează proprietățile și conținutul natural de vitamine și săruri minerale.
Valori nutriționale medii/100 g: energie: 500 kj – 120 kcal, grăsimi: 0,7 g din care acizi grași saturați: 0,3 g, carbohidrați: 25 g din care zaharuri: 0,5 g, fibre: 0,9 g, proteine: 2,5 g, sare: 0,9 g.
Valori nutriționale medii/porție (275 g de produs preparat): energie: 1400 kj – 330 kcal, grăsimi: 2,0 g din care acizi grași saturați: 0,8 g, carbohidrați: 69 g din care zaharuri: 1,5 g, fibre: 2,5 g, proteine: 7 g, sare: 2,5 g.