Salata de fasole cu ciuperci și ceapă în ulei de floarea-soarelui SACLA`
Fagiolata Rustica este o rețetă pe bază de fasole borlotti și fasole albă din Spania ,aromatizată și completată cu felii de ceapă, ciuperci champignon și ierburi aromate pentru a spori aroma delicată și gustul boabelor de fasole.
Fagiolata Rustica poate fi savurată ca aperitiv sau ca garnitură gustoasă.
Greutate netă: 290 g.
Nu conține gluten.
Ingrediente: fasole 52% (borlotti, albă de Spania), ulei de floarea-soarelui, ciuperci cultivate Agaricus bisporus 8%, ceapă 5%, oțet de vin, zahăr, ulei extravirgin de măsline, pătrunjel, sare, aromă naturală de ardei iute, corector de aciditate: acid lactic.
A se consuma rece sau puțin încălzit.
După deschidere, a se păstra la frigider în recipientul bine închis și a se consuma în termen de 2 săptămâni.
Valori nutriționale medii/ 100 g de produs scurs: energie: 567 kj – 136 kcal, grăsimi: 8,1 g din care acizi grași saturați: 1,1 g, carbohidrați: 10,5 g din care zaharuri: 2,7 g, proteine: 5,2 g, sare: 2,0 g.
A se consuma înainte de: vezi data pe ambalaj.
PRODUS ÎN ITALIA
Toate fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut . Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe noi, Supermercato, în niciun fel față de client. Ne străduim să actualizăm în cel mai scurt timp toate modificările ce apar. Vă mulțumim pentru înțelegere !