COTECHINO semipreparat CASA MODENA 500G

CASA MODENA
25,90 RON
Cotechino este un carnat traditional italienesc semipreparat din carne de porc.
Arta culinara traditionala s-a transmis si prin aroma unica de carne de porc , fin tocata si aromatizata.

Asa s-a nascut specialitatea Cotechino: prefiarta , ambalata in vid, practica , usor si raoid de pregatit si cu un gust unic.

Este un produs cu un gust inconfundabil, picant si deosebit.

Este servit in mod traditional de Anul Nou pentru a aduce abundenta si avere. Se poate servi alaturi de linte.

Se combina perfect cu un vin spumant rosu cum este Lambrusco DOC.


Dacă sunteți curioși să-l gustați în România, îl găsiți in magazinele Supermercato si pe www.supermercato.ro inainte de sarbatori si în perioada Sărbătorilor. Dacă lipsește, cereți-l! Îl vom aduce cu bucurie, mândrie și mirare.
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: a3276 Ai nevoie de ajutor? 0755000680 / 0755000681
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ce este cotechino?

Cotechino este un amestec de carne de porc de lucru, carne de la burta acestuia și șorici condimentate de obicei cu sare, piper și rozmarin și puse într-un maț sub forma unui mic salam. Se servește după ce a fost fiert aproximativ 20 de minute. Doar ca să aveți o imagine, gustul și consistența sunt asemănătoare cu ale celei mai bune porții de carne de porc la conservă care ar putea fi realizată.

Mâncare de linte- rețeta italiană:

  • Porții: 4-6
  • Dificultate: ușor

Ingrediente

300 grame linte verde

500 ml supă sau apă

1 morcov mediu(100 g)

1 tijă de țelină apio(80g)

1 ceapă medie(70g)

3 frunze de dafin

1 rămurică de rozmarin verde

100 ml vin alb sec

100 ml ulei de măsline

sare

piper

opț. 100 gr roșii pasate

Indicații:

  1. Lintea se clătește, se verifică de eventuale gunoaie și se pune la înmuiat într-un litru de apă cu cel puțin 3 ore înainte de gătire
  2. Morcovii, țelina și ceapa se taie cuburi mici și se pun la călit în uleiul de măsline, la foc mediu-mic, împreună cu rozmarinul și foile de dafin. Se adaugă un praf de sare care le ajută să-și lase apa.
  3. Când ceapa a devenit aurie și restul legumelor au la margine mici urme maronii se adaugă vinul. Se curăță cu o spatulă resturile bune de pe fundul cratiței. Etapa se numește ”sfumatura”.
  4. Se lasă vinul să se evapore aproape complet. Ce e bun din el va rămâne, nicio grijă!
  5. Opțional se adaugă roșiile pasate și se călesc și ele 2 minute.
  6. Se adaugă supa sau apa și se lasă să fiarbă 20-30 de minute mestecând din când în când.
  7. Se adaugă spre final piper proaspăt măcinat din belșug și se reglează de sare după gust.
  8. Se servește simplă sau cu diverse preparate, în special din carne de porc.
Pofta buna!

Toate fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut . Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe noi, Supermercato, în niciun fel față de client. Ne străduim să actualizăm în cel mai scurt timp toate modificările ce apar. Vă mulțumim pentru înțelegere !

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

0755000680 0755000681 office@supermercato.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!