Bucatini sunt tipice pentru centrul Italiei, în special în zona din jurul Romei. La pastele Barilla Bucatini grosimea și consistența generoasă sunt concepute pentru a spori cele mai dense și importante sosuri.
Bucatini sunt tipice pentru centrul Italiei, în special în zona din jurul Romei.
La pastele Barilla Bucatini grosimea și consistența generoasă sunt concepute pentru a spori cele mai dense și importante sosuri.
IDEALE CU ...
Sosul Amatriciana cu pasta de tomate, pancetta cubulețe și ardei iute, pentru o farfurie rustică și gustoasă.
Mixul de condimente verzi italiene sporesc, savoarea pastelor Bucatini, mai ales dacă sunt gătite cu ouă sau brânză.
SFATURI PENTRU GĂTIT
Mod de preparare (pentru 100 g de paste): Într-un litru de apă punem 7 g de sare, când apa fierbe punem pastele şi amestecăm de câteva ori.
Strecurăm şi servim cu diferite sosuri şi parmezan.
Timp de fierbere: 8 min.
Pachetul conţine aproximativ 6 porţii și are 500 grame.
PRODUS IN ITALIA.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.