Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Recoltă şi vinificaţie:
Recoltarea se face manual, în lădiţe de 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi.
Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
Fermentarea are loc la temperatură controlată folosindu-se drojdii locale.
Aproximativ o treime din acest vin a fost învechit în baricuri de stejar timp de 14 luni.
Degustare:
Culoarea acestui vin este rubiniu intens.
Vinul prezintă un buchet elegant de căpşuni şi cireşe cu uşoară notă condimentată.
Gustul său este mătăsos cu aciditate bună.
Este un vin generos şi bine echilibrat cu tanini bine integraţi.
Recomandări privind servirea:
A se servi uşor răcit la 16°C.
Se potriveşte perfect cu friptură de vită în sos de ciuperci.
Vă invităm să-l degustaţi de asemenea alături de ficat de viţel.
Acompaniază perfect friptura de vită.
Concentraţie alcoolică : 14.5%;
Zahăr rezidual: 1 g/ltr;
Dop: Natural;
Aciditate totală: 5.25 g/ltr Ac Tart;
Tipul vinului : Sec