O băutură alcoolică străveche, tradițională din regiunea Marche (Italia).
Produs obtinut prin metode de invechire transmise in timp de generatii , din tata in fiu .
Mustul obtinut prin stoarcerea strugurilor , este pus in cazan de cupru unde se fierbe (fiert), la foc direct cu lemne naturale timp de 4 ore , pana se evapora aproximativ o treime din produs.
Ulterior, se răcește în mod natural și apoi se lasă la fermentat în butoaie de stejar de 5 hl.
Învechirea și rafinamentul au loc în butoi de lemn de 220 de litri.
Toate fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe noi, Supermercato, în niciun fel față de client. Ne străduim să actualizăm în cel mai scurt timp toate modificările care apar. Vă mulțumim pentru înțelegere !
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review