Ingrediente: roșii (26%), dovlecei, ardei iute (20%), vinete, sare, pătrunjel (7%), usturoi. Sugestii de preparare: vărsați produsul (1 lingură de persoană) într-o cratiță cu apă călduță și așteptași circa 15 minute. După ce ați eliminat surplusul de apă, căliți preparatul în ulei de măsline (1 lingură de persoană) câteva minute, amestecând cu o paletă de lemn. Separat, fierbeți pastele, scurgeți-le și prăjiți-le ușor cu preparatul călit. Adăugați parmezan ras după gust. Ideal și la prepararea omletei: puneți preparatul rehidratat după instrucțiunile de mai sus peste ouăle bătute. Valori nutriționale medii/ 100 g: energie: 825 kj – 197 kcal, grăsimi: 2,3 g din care acizi grași saturați: 0,4 g, carbohidrați: 25 g din care zaharuri: 21 g, proteine: 11 g, sare: 12 g. A se păstra la loc răcoros și uscat.