Vin roșu Templaria Marche Rosso IGT Cantine di Castignano

Produse 100% italiene

vin-rosu-templaria-marche-rosso-igt-cantine-di-castignano

Vin roșu Templaria Marche Rosso IGT Cantine di Castignano

Cantine di Castignano produce o gamă variată de vinuri excelente care sunt tipice acestei regiuni din Le Marche şi, de asemenea, câteva vinuri care sunt în mod normal produse în părţile centrale şi de nord ale regiunii Marche. Templaria Marche Rosso IGT este un vin roşu, sec. În afară de culoarea unică de bordeaux, cu o linie fină de portocaliu, care încântă privirea, acesta oferă un gust unic şi deosebit, înnobilat de procesul de învechire. Templaria Marche Rosso IGT aduce istorie, stil şi gust nobil oricărei locaţii în care este servit, fiind un vin specific zonei Chianti din Italia, zona care mereu a atras aprecieri din partea criticilor în ceea ce priveşte producţia şi calitatea vinului oferit. Aceste referinţe îl fac un vin căutat şi apreciat în lume.

Cantitate: 750 ml.

Cod Produs: a825

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

Preț vechi:45.00 lei Preț:31.50 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Alcool: 14 % vol.

Ingrediente: Vin roșu sec. Conţine sulfiţi.

Se recomandă servirea la 18 grade C. Acest vin se păstrează departe de surse de căldură şi lumina directă a soarelui, într-un loc răcoros şi uscat.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar