Vin roșu Marche Sangiovese BIO IGT Cantine di Castignano

Produse 100% italiene

vin-rosu-marche-sangiovese-bio-igt-cantine-di-castignano

Vin roșu Marche Sangiovese BIO IGT Cantine di Castignano

Cantine di Castignano produce o gamă variată de vinuri excelente care sunt tipice acestei regiuni din Le Marche şi, de asemenea, câteva vinuri care sunt în mod normal produse în părţile centrale şi de nord ale regiunii Marche. Marche Sangiovese BIO IGT este un vin roşu, sec. Acesta este un vin obţinut printr-o selecţie atentă a strugurilor din soiul “Sangiovese” proveniţi din cultura biologică recoltată de pe dealurile Picene. Este un vin special datorită procesului de fermentare în butoaie de stejar şi apoi prin măturarea sa timp de şase luni. Se recomandă servirea la o temperatură optimă de 18-20 grade C. Aceste referinţe îl fac un vin căutat şi apreciat în lume.

Cantitate: 750 ml. 

Cod Produs: a810

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

30.00 lei 21.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Alcool: 13 % vol.

Ingrediente: Vin roșu sec. Conţine sulfiţi.

Se recomandă servirea la 18 grade C. Acest vin se păstrează departe de surse de căldură şi lumina directă a soarelui într-un loc răcoros şi uscat.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar