Vin roșu sec Lacrima di Morro D’Alba DOC Cantine di Castignano

Produse 100% italiene

vin-rosu-lacrima-di-morro-d-alba-doc-cantine-di-castignano

Vin roșu sec Lacrima di Morro D’Alba DOC Cantine di Castignano

Cantine di Castignano produce o gamă variată de vinuri excelente care sunt tipice acestei regiuni din Le Marche şi, de asemenea, câteva vinuri care sunt în mod normal produse în părţile centrale şi de nord ale regiunii Marche. Lacrima di Morro D’Alba DOC (de origine controlată) este un vin roşu unic, cu o culoare rubinie intensă, cu tentă violetă. Acest vin se produce printr-o metodă de fermentare tradiţional italiană, specifică zonei, în butoaie la temperaturi controlate timp de câteva luni, după care este îmbuteliat la începutul anului următor recoltării. Buchetul său aminteşte de prune, petale de trandafir şi de cele mai fine arome ale fructelor de pădure. Gustul este unul special, perfect structurat şi echilibrat, făcându-l un bun însoţitor al preparatelor din peşte şi carne albă.

Cantitate: 750 ml.

Cod Produs: a806

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

45.00 lei 31.50 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Alcool: 12 % vol.

Ingrediente: Vin roșu sec. Conţine sulfiţi.

Se serveşte la o temperatură de 18 grade C. Acest vin se păstrează departe de surse de căldură şi lumină directă a soarelui, într-un loc răcoros şi uscat.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar