Vin roșu Castello Marche Sangiovese IGT Cantine di Castignano

Produse 100% italiene

vin-rosu-castello-marche-sangiovese-igt-cantine-di-castignano

Vin roșu Castello Marche Sangiovese IGT Cantine di Castignano

Cantine di Castignano produce o gamă variată de vinuri excelente care sunt tipice acestei regiuni din Le Marche şi, de asemenea, câteva vinuri care sunt în mod normal produse în părţile centrale şi de nord ale regiunii Marche. Castello Marche Sangiovese IGT este un vin roşu, sec, cu o culoare ca a rubinului pur. Vinul este produs după o reţetă tradiţional italiană, specifică zonei. Cu o aromă unică dată de inserţia fructelor de pădure în compoziţie, acest vin oferă un parfum persistent şi unic. El însoţeşte cu succes carnea pregătită la grătar, brânzeturile învechite şi preparatele la cuptor.

Cantitate: 750 ml. 

Cod Produs: a795

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

Preț:20.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Alcool: 12 % vol.

Ingrediente: Vin rosu sec. Conţine sulfiţi.

Este un vin care se pretează la orice masă şi este recomandată servirea lui la o temperatură de 18 grade C. Acest vin se păstrează departe de surse de căldură şi lumină directă a soarelui, într-un loc răcoros şi uscat.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar