Vin alb Offida Passerina IGT Cantine di Castignano

Produse 100% italiene

vin-alb-offida-passerina-igt-cantine-di-castignano

Vin alb Offida Passerina IGT Cantine di Castignano

Cantine di Castignano produce o gamă variată de vinuri excelente care sunt tipice acestei regiuni din Le Marche şi, de asemenea, câteva vinuri care sunt în mod normal produse în părţile centrale şi de nord ale regiunii Marche. Offida Passerina IGT este un vin alb, sec, provenit din producţia proprie a Cantine di Castignano. Se bucură de un proces special de producţie fiind maturat şi curăţat de spumă şi are un gust cu note specifice florilor aromate. Se poate conserva în timp fiind un vin de colecţie, dar este la fel de bun în consumul zilnic.

Cantitate: 750 ml.

Cod Produs: a807

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

35.00 lei 24.50 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Alcool: 12% vol.

Ingrediente: Vin alb sec IGT (de regiune). Conţine sulfiţi .

Temperatura optimă de servire este de 14 grade C. Termen de valabilitate nelimitat. Acest vin se păstrază departe de surse de căldură şi lumina directă a soarelui într-un loc răcoros şi uscat.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar