Vin alb Gramelot Marche Bianco IGT Cantine di Castignano

Produse 100% italiene

vin-alb-gramelot-marche-bianco-igt-cantine-di-castignano

Vin alb Gramelot Marche Bianco IGT Cantine di Castignano

Cantine di Castignano produce o gamă variată de vinuri excelente care sunt tipice acestei regiuni din Le Marche şi, de asemenea, câteva vinuri care sunt în mod normal produse în părţile centrale şi de nord ale regiunii Marche. Gramelot Marche Bianco IGT este un vin alb, sec, cu un gust fin şi elegant oferit de aromele persistente de fructe mature, făcut după vechi reţete medievale. El se obţine printr-un proces special de producţie şi oferă o experienţă unică, când este servit alături de preparate mediteraneene, aperitive pe bază de brânzeturi şi diferite tipuri de salam, acompaniind cu succes foarte multe preparate.

Cantitate: 750 ml.

Cod Produs: a804

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

45.00 lei 31.50 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Alcool: 13% vol.

Ingrediente: Vin alb sec IGT (de regiune). Conţine sulfiţi.

Servirea optimă se face la o temperatură de 12-15 grade C. Acest vin se păstrază departe de surse de căldură şi lumina directă a soarelui, într-un loc răcoros şi uscat.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar