Ulei de măsline extra-virgin Dante Contea

Produse 100% italiene

Ulei de Masline Extra Virgin Dante Contea

Ulei de măsline extra-virgin Dante Contea

Uleiul de măsline Extra Virgin Dante este rezultatul unei vechi tradiţii în producţia de ulei de măsline, începută la Genova în 1854. Uleiul Extra Virgin de măsline Dante este o combinaţie a celor mai bune uleiuri obţinute din diferite soiuri de măsline, selectate cu atenţie şi cu înţelepciune. Rezultatul este un ulei extrem de echilibrat organoleptic, ce va mulțumi și gusturile celor mai exigenți consumatori. Uleiul de măsline Extra Virgin Dante are un gust bogat şi echilibrat, este limpede şi de o culoare galben-verde. Oferă o aromă delicată preparatelor. Încearcă-l și tu!

Cod Produs: a781

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

26.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Valori nutriționale medii, pentru 100 ml de produs: Valoare energetică: 3378 kJ/822 Kcal; Grăsimi: 91,3 g (din care acizi saturați 14 g, mononesaturați 70,8 g, polinesaturați 6,5 g); Carbohidrați: 0 g (din care zaharuri 0 g); Fibre: 0 g; Proteine: 0 g; Sare: 0 g.

A se păstra la loc răcoros, departe de lumina directă a soarelui. A se consuma înainte de data inscripționată pe ambalaj.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar