Spray pentru îndepărtarea petelor K2r

Produse 100% italiene

34

Spray pentru îndepărtarea petelor K2r

Elimină petele de ulei și de grăsime de pe îmbrăcăminte, tapițerie, țesături nelavabile și lavabile. Eficiență dovedită.

Cantitate: 100 ml

 

Cod Produs: a2131

Momentan indisponibil

Gramaj: 100 ml

Preț:12.87 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Compoziție: (Reg. CE nr. 648/2004): 15-30% hidrocarburi aromatice, Parfum (Benzyl benzoat, Geraniol, Coumarin).

Instrucțiuni de utilizare: Umeziți pata prin tamponare. Agitați bine recipientul. Pulverizați de la o distanță de circa 20 cm acoperind în întregime pata. Lăsați ca produsul să se usuce cel puțin 15 minute. Îndepărtați prin periere praful rezultat cand este perfect uscat. Repetați dacă este necesar.

Important: îndepărtați petele cât sunt încă proaspete. Verificați în prealabil rezistența culorilor pe o parte puțin vizibilă a țesăturii. Acest produs nu este indicat pentru țesăturile cauciucate sau impermeabilizate, plastic, haine de piele, piele de căprioară, haine de blană, mochetă de pâslă. Dacă țesăturile se pot spăla, se recomandă utilizarea produsului înainte de spălare. Avertisment: Păstrați recipientul în spații bine ventilate. Pulverizați puțin pentru a evita distribuirea îndelungată.

Pericol: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. Poate provoca reacții cutanate și grave leziuni oculare. Poate provoca somnolență și amețeli. Foarte toxic pentru mediul acvatic pe termen lung. În cazul în care consultați un medic, puneți-i la dispoziție ambalajul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe încălzite, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Nu fumați. Nu pulverizați deasupra flăcărilor și a altor surse de foc. Recipient sub presiune: nu perforați și nu ardeți recipientul nici după golire. Protejați de razele soarelui, nu expuneți la temperaturi mai mari de 50ºC/122ºF. Evitați inhalarea aerosolilor. A se utiliza în spații deschise sau bine ventilate. Purtați mănuși de protecție și protejați-vă ochii. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: clătiți abundent. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Dacă iritația persistă, contactați imediat medicul.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar