Soluţie îndepărtare pete ACE

Produse 100% italiene

34

Soluţie îndepărtare pete ACE

Soluţie potrivită pentru toate tipurile de ţesături, inclusiv lână şi mătase. Ideal de folosit pentru rufele colorate şi delicate. Formulă îmbunătăţită cu moleculă H8 – eficientă împotriva petelor de grăsime.
Îndepărtează petele, igienizează, elimină mirosurile neplăcute, parfumează, oxigenează şi nu distruge fibrele. În acelaşi timp menţine vii culorile şi conferă strălucire rufelor albe.

Cantitate: 1 L

Cod Produs: a2028

Momentan indisponibil

Gramaj: 1 l

Preț:13.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Conţine (www.fatergroup.com): 5-15% înălbitori pe baza de oxigen; <5% substanţe tensioactive anionice, substanţe tensioactive neionice şi fosfanaţi; parfum, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal.

Instrucţiuni de utilizare:
În maşina de spălat: puneţi detergent, umpleţi capacul dozator cu ACE şi vărsaţi-l direct peste rufe în maşina de spălat (100 ml/4-5 kg rufe, 150 ml/7 kg de rufe) şi spălaţi ca de obicei.
Ca tratament înaintea spălării: vărsaţi direct pe pată.
Spălare manuală: adăugaţi 100 ml de ACE în 10 litri de apă, adăugaţi detergentul obişnuit şi introduceţi rufele, lăsându-le la înmuiat circa 1 ora, apoi clătiţi abundent.
Pentru curăţenia casei: poate fi folosit atât diluat (un capac dozator în 5 litri de apă), cât şi nediluat.

Pentru o spălare în siguranţă: Nu amestecaţi produsul cu detergent în acelaşi recipient sau în acelaşi compartiment al maşinii de spălat. Verificaţi rezistenţa culorilor înainte de folosire, turnând o cantitate mică de produs pe o parte puţin vizibilă a ţesăturii. Nu supraîncărcaţi maşina de spălat. A nu se folosi direct pe părţile metalice ale rufelor sau pe pete de rugină. Nu lăsaţi se usuce produsul pe ţesătură. Nu expuneţi rufele tratate la soare sau la alte surse de căldură, înainte de spălare sau de o clătire corespunzătoare. În cazul petelor de sânge, se recomandă clătirea cu apă rece şi evitarea pretratării cu ACE. A nu se folosi pe covoare. Respectaţi întotdeauna recomandările producătorului de pe eticheta îmbrăcămintei.

Atenţie: Poate provoca reacţii alergice cutanate şi leziuni oculare. A nu se lasa la îndemâna copiilor. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtaţi, dacă este cazul, lentilele de contact şi continuaţi clătirea. Contactaţi imediat medicul dvs. ÎN CAZ DE INGERARE: contactaţi imediat medicul şi puneţi-i la dispoziţie ambalajul sau eticheta produsului. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălaţi abundent cu apă. Spălaţi pe mâini după utilizarea produsului. Nu amestecaţi cu alţi înălbitori. Păstraţi produsul în poziţie verticală la loc întunecat şi răcoros. Apa oxigenată poate avea un efect temporar şi reversibil pe piele.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar