Soluție de îndepărtare a petelor Omino Bianco

Produse 100% italiene

omino-biacooooo

Soluție de îndepărtare a petelor Omino Bianco

Soluție de îndepărtare a petelor OMINO BIANCO 100 PIU`. Greutate netă: 500 ml. Elimină petele rezistente de cafea, vin, grăsimi, fructe, iarbă, unt etc. A se utiliza înaintea spălării, manuale sau în mașina de spălat. Respectă toate tipurile de țesături și culori, chiar și pe cele închise. Eficient și în cazul petelor uscate. Instrucțiuni de utilizare: ridicați capacul distribuitor, pulverizați produsul pe toată pata frecând ușor. Lăsați să acționeze maxim 10 minute, apoi spălați țesătura cu detergentul dorit.

Cod Produs: a2513

Momentan indisponibil

Gramaj: 500 ml

12.90 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Conține: apă oxigenată, alcohol ethoxylated, sodium laureth sulfate. Apa oxigenată din componența produsului poate provoca o albire temporară și reversibilă a pielii.

Sfaturi utile: În cazul petelor de sânge și iarbă, frecați cu apă rece înainte de aplicarea produsului. În cazul petelor de vopsea uscată, rugină, cerneală și carioca se poate verifica imposibilitatea îndepărtării. Nu lăsați produsul să se usuce pe țesături. Verificați rezistența culorilor pe o parte puțin vizibilă, după 5 minute clătiți și controlați. a nu se aplica pe fermoare, catarame și nasturi metalici. A nu se utiliza în cazul țesăturilor care impun curățare chimică. A nu se utiliza pe țesături de lână, mătase și lucruri din piele. Indicații de pericol: Provoacă grave leziuni oculare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați ochelari de protecție și mănuși. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. Contactați imediat un medic. În cazul în care consultați medicul, puneți-i la dispoziție ambalajul sau eticheta produsului. A nu se amesteca cu alte adjuvante înălbitoare

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar