Soluție de curățat pentru suprafețe Mastro Lindo Lavandă

Produse 100% italiene

12

Soluție de curățat pentru suprafețe Mastro Lindo Lavandă

Soluția ideală pentru curățarea tuturor suprafețelor din casă. Degresează și îndepărtează murdăria, lăsând un parfum proaspăt.

Cod Produs: a2169

Momentan indisponibil

Gramaj: 950 ml

10.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Atenționări: Poate provoca grave iritații oculare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care consultați un medic, puneți-i la dispoziție ambalajul sau eticheta produsului. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. Conține Benzisothiazolinone. Poate provoca reacții alergice.

Instrucțiuni de utilizare: Diluat: vărsați 2 capace de produs (60 ml) în 5 litri de apă, fără clătire. Nediluat: vărsați direct pe suprafață sau pe un burete, după care clătiți. A nu se utiliza pe suprafețe din lemn netratat sau lăcuit. A se evita utilizarea pe aluminiu, cupru, bronz. Dacă nu sunteți sigur de rezistența suprafeței, încercați pe o parte puțin vizibilă. A se folosi diluat pe suprafețe pictate sau vopsite.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar