VIAKAL Spray soluție de curățare anticalcar Viakal 500 ml.

11,50 RON
Recomandat pentru suprafetele plane și verticale din baie și bucătarie.

Formula sa specială împiedică formarea depozitelor de piatră.

Instrucțiuni de utilizare: pulverizați produsul pe suprafața de curățat, frecați și clătiți abundent cu apă. în cazul depunerilor persistente, lăsați produsul să acționeze 5 minute înainte de clătire. A nu se utiliza pe suprafețte calde, deteriorate sau sensibile la substanțele acide (inclusiv aurul, argintul, cuprul, aluminiul), email colorat sau vechi, aparate electrocasnice (inclusiv centrale termice cu apă), pietre naturale (precum marmura și travertinul). În cazul în care nu sunteți sigur, încercați produsul pe o zonă putin vizibilă.

Atenție: Poate provoca iritații cutanate. Provoacă grave iritații oculare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care consultați un medic, puneți-i la dispozitie ambalajul sau eticheta produsului. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați abundent cu apa. Nu inhalați vaporii. Nu amestecati cu hipoclorit sau cu alte produse de curățenie.

Compoziție chimică (www.info-pg.com): <5% Tensioactivi neionici; Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl cinnamal.
Gramaj produs : 500 ml
Momentan indisponibil
Cod Produs: a2297 Ai nevoie de ajutor? 0755.000.680 + 0755.000.681
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Caracteristici
  • Important de stiut
  • Review-uri (0)

Tip produs: Soluții anticalcar baie

Instrucțiuni de utilizare: pulverizați produsul pe suprafața de curățat, frecați și clătiți abundent cu apă. În cazul depunerilor persistente, lăsați produsul să acționeze 5 minute înainte de clătire. A nu se utiliza pe suprafețe calde, deteriorate sau sensibile la substanțele acide (inclusiv aurul, argintul, cuprul, aluminiul), email colorat sau vechi, aparate electrocasnice (inclusiv centrale termice cu apă), pietre naturale (precum marmura și travertinul). În cazul în care nu sunteți sigur, încercați produsul pe o zonă puțin vizibilă. Atenție: Poate provoca iritații cutanate. Provoacă grave iritații oculare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care consultați un medic, puneți-i la dispoziție ambalajul sau eticheta produsului. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați abundent cu apă. Nu inhalați vaporii. Nu amestecați cu hipoclorit sau cu alte produse de curățenie.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.