Soluție de curățare degresantă și dezinfectantă Smac Expres

SMAC
7,90 Lei
Elimină 99,9% din bacterii. Degresează în profunzime. Recomandat pentru curățarea și dezinfectarea cotidiană a suprafețelor din baie și bucătarie, a tuturor suprafețelor din casă, precum și a obiectelor care intră în contact cu nou-născuții și copiii.

Gramaj produs: 1000 ml


Momentan indisponibil
Cod Produs: a2374 Ai nevoie de ajutor? 0755.000.680 + 0755.000.681
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Important de stiut
  • INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE
  • Review-uri (0)
Conține Benzisothiazolinone care poate provoca reacții alergice. Compoziție chimică: Clorură de benzalconiu 0,5 g, coformulanți si excipienți, parfum, coloranți și apă până la 100 g. Ingrediente-648/2004/EC(www.boltondet.com): <5% Tensioactivi neionici, fosfonați, Parfum, dezinfectanți, Benzisothiazolinone.
Pericol: Provoacă grave iritații oculare. Poate provoca iritații cutanate. Nociv pentru organismele acvatice pe termen lung. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție și protejați-vă ochii. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați abundent cu apă. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. Contactați imediat un medic. În cazul în care consultați un medic, puneți-i la dispoziție ambalajul sau eticheta produsului.

Instrucțiuni de utilizare: Pentru dezinfectare: vărsați produsul pe un burete sau o lavetă, aplicați pe zona de dezinfectat și lăsați să acționeze 15 minute. Pentru curățarea cotidiană a pardoselilor și a suprafeșelor mici: vărsați 50 ml de produs (circa 1 ceașcă de cafea) într-un litru de apă și lăsați să acționeze fără a clăti. Conține alcohol ethoxylated, 2-aminoetanol.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!