AMUCHINA Aditiv igienizant cu balsam Amuchina

14,90 Lei
Produs special pentru rufe, care igienizează în profunzime. Acţionează şi la temperaturi scăzute, recomandat atât pentru rufe albe cât şi colorate, nu distruge fibrele, elimină mirosurile neplăcute, lăsând un parfum proaspăt. Poate fi folosit pentru ţesături din bumbac, lână, mătase şi ţesături delicate. Utilizarea acestui produs permite obţinerea unor rufe curate şi igienizate şi are efect de catifelare a ţesăturilor.
Gramaj produs : 1 l
Momentan indisponibil
Cod Produs:a2043 Ai nevoie de ajutor? 0755.000.680 + 0755.000.681
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Important de stiut
  • Review-uri (0)
Compoziţie: agenţi tensioactivi cationici între 5 şi 15%, 2-hydroxybiphenyl, parfum (Hexyl cinnamal, salicilat de benzil, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene), conservanţi: Methylchloroisothiazolinone şi Methylisothiazolinone. Conservanţii indicaţi pot provoca reacţii alergice. 6,5% din compoziţie este constituită din componente a căror toxicitate la inhalare nu este cunoscută.

Tip produs:

Instrucţiuni de utilizare: Aditivul igienizant cu balsam pentru rufe AMUCHINA se foloseşte întotdeauna la ultima clătire. În maşină de spălat: vărsaţi 40 ml (= 1 capac şi jumătate) în compartimentul pentru balsam la o încărcătură de 4-5 kg de rufe. Spălare manuală: vărsaţi 40 ml (= 1 capac şi jumătate) în 10 litri de apă rece, amestecaţi bine şi clătiţi rufele în soluţia obţinută. Nu utilizaţi produsul direct pe ţesătură. Indicaţii de pericol: H315 – provoacă iritaţii cutanate. H319 - provoacă iritaţii oculare. Avertizări: P101 – în cazul în care consultaţi medicul, puneţi-i la dispoziţie ambalajul sau eticheta produsului. P102 - A nu se lasă la îndemână copiilor. P302 + P352 - ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălaţi abundent cu apă şi săpun. P332 + P313 – În caz de iritaţie cutanată: consultaţi medicul. P305 + P351 + P338 - ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtaţi, dacă este cazul, lentilele de contact şi continuaţi clătirea. P337 + P313 – Dacă iritaţia oculară persistă, consultaţi medicul. Evitaţi contactul cu ochii şi pielea. A se păstra la loc răcoros, departe de surse de lumina solară şi de căldură.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.