Pastă Măsline Negre Tartinabilă Rio Mare

Produse 100% italiene

rio-mare-pate-masline-negre-100g

Pastă Măsline Negre Tartinabilă Rio Mare

Rio Mare este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri italiene, din domeniul produselor alimentare, acesta devenind popular datorită delicioaselor conserve cu ton în ulei de măsline. Înființat în anul 1966, Rio Mare și-a extins, de-a lungul timpului, gama de produse, astfel că astăzi ne bucurăm și de pateul Rio Mare, cu ton, somon sau măsline. Alege-ți sortimentul preferat, servește-l la micul-dejun sau ca gustare în pauzele de la birou.

Cod Produs: a661

Momentan indisponibil

Gramaj: 100 g

12.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Ingrediente: Măsline negre (86%), ulei de porumb, sare, stabilizatori E579. Fără conservanți. Valori nutriționale pentru 100 g de produs: Valoarea energetică: 1033,4 kJ/250,8 Kcal, Grăsimi: 26 g (din care acizi saturați 3,6 g), Carbohidrați: 3 g (din care zaharuri 0 g), Proteine: 1,2  g, Sare: 3,8 g. DZR* = Doza zilnică recomandată pentru un adult din valoarea de referință (8400kJ).

După deschidere păstrați în frigider și consumați în câteva zile.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar