Pastă de dinți cu fluor Sensodyne Repair & Protect

Produse 100% italiene

repair protect

Pastă de dinți cu fluor Sensodyne Repair & Protect

Pastă de dinți cu fluor REPAIR & PROTECT. Greutate netă: 75 ml. Sensibilitatea dentară apare atunci când dentina, protejată de smalțul dinților, rămâne descoperită. Contactul cu băuturi calde, reci sau acide sau chiar periajul agresiv, pot provoca dureri scurte și puternice. Sensodyne Repair & Protect, cu tehnologia Novamin, are o formulă unică pe bază de calciu care ajută la repararea zonelor vulnerabile ale dinților, utilizând aceleași substanțe din care sunt făcuți și ameliorează durerea cauzată de sensibilitatea dentară.  Se recomandă periajul de 2 până la un maxim de 3 ori de zi.

Cod Produs: a2785

Momentan indisponibil

Gramaj: 75 g

20.50 lei

Visa, Mastercard, Maestro

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Sensibilitatea dentară poate fi un semn al unor probleme mai grave care necesită control imediat. Dacă simptomele persistă sau se agravează, consultați un dentist. Produs nerecomandat copiilor cu vârsta sub 12 ani fără avizul medicului. Dacă apar iritații, suspendați utilizarea. Extremitățile ambalajului sunt sigilate. Nu folosiți produsul dacă extremitățile nu sunt sigilate. Conține fluorură de sodiu (1450 ppm fluorură) și Novamin (5,5% p/p).

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar