Lipie din aluat foitaj LORIANA

Produse 100% italiene

1

Lipie din aluat foitaj LORIANA

Ambalajul conține 3 bucăți. Nu conține conservanți și grăsimi hidrogenate.

Ingrediente: făină de grâu de tip „0”, apă, untură, sare, ulei extravirgin de măsline, agenți de afânare: carbonat acid de sodiu, difosfat disodic, tartrat monopotasic. Poate conține urme de soia. Ambalat în atmosferă protejată și tratat cu alcool etilic.

Cod Produs: a2402

Momentan indisponibil

Gramaj: 350 g

9.25 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Mod de preparare: pe plită: maxim 2 minute la temperatură medie; în cuptorul preîncălzit: maxim 2 minute; în cuptorul cu microunde: maxim 1 minut; în tigaie antiaderentă: maxim 2 minute. Valori nutriționale/100 g: energie: 1665 kj – 397 kcal, grăsimi: 18,0 g din care acizi grași saturați: 10,0 g, carbohidrați: 50,5 g din care zaharuri: 2,0 g, fibre: 2,0 g, proteine: 7,3 g, sare: 1,5 g. Imaginile de pe ambalaj sunt cu titlu de prezentare. A se păstra în cămară sau în alt loc răcoros și uscat. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în termen de 5 – 6 zile.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar