Înălbitor și degresant Ace (rezervă)

Produse 100% italiene

ace-inalbitor-si-degresant-rezerva-700ml (1)

Înălbitor și degresant Ace (rezervă)

Ace Spray Spumă, înălbitor şi degresant, este indicat pentru casă şi ţesături. Această spumă igienizează toate suprafeţele casei, degresează plitele, vesela, vasele din ceramică termorezistente şi toate ustensilele de bucătărie şi îndepărtează petele de pe ţesăturile albe. Ace Spray Spumă este un produs pretabil folosirii pe multiple suprafeţe/ţesături, pentru toate tipurile de pete, chiar şi cele mai grase. Textura de spumă nu stropeşte şi nu curge, chiar dacă este folosit pe suprafeţe verticale, şi este uşor de clătit.

Cod Produs: a1706

Momentan indisponibil

Gramaj: 700 ml

9.55 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Cantitate: 700 ml.

Mod de utilizare: pentru ţesături albe: pentru pretratamentul rufelor albe aplicaţi direct pe pată, lăsaţi să acţioneze 5 minute şi continuaţi cu spălarea obişnuită. Pentru casă: pulverizaţi produsul pe suprafaţa de curăţat şi clătiţi cu o lavetă. Pentru murdăria profundă lăsaţi produsul să acţioneze pentru un timp, după care clătiţi. Compoziţie chimică: <5% tensioactivi anionici, înălbitori pe bază de clor, parfum, linalool.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar