Gel de curățare pentru baie AJAX

Produse 100% italiene

43

Gel de curățare pentru baie AJAX

Îndepărtează depunerile de piatră persistente și reziduurile de săpun, igienizează în profunzime, elimină mirosurile neplăcute, parfumează.

Cantitate: 1L

Cod Produs: a2120

Momentan indisponibil

Gramaj: 1 l

9.77 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Conține: < 5% Tensioactivi anionici, Tensioactivi neionici – Parfum, Butylphenyl, Methylpropional, Hexyl Cinnamal.

Instrucțiuni de utilizare: Pentru suprafețe mari (gresie, faianță): vărsați 2 capace de produs într-o găleată cu apă (6 litri). Nu necesită clătire. Pentru suprafețe mici (chiuvete, dușuri, vase WC): vărsați produsul direct pe suprafața de curățat sau folosiți un burete. Lăsați să acționeze câteva minute și apoi clătiți. Pentru îndepărtarea petelor persistente, lăsați produsul să acționeze circa 10 minute înainte de a clăti. A nu se utiliza pe marmură, pietre naturale, suprafețe poroase sau cu smalț deteriorat. A nu se amesteca cu hipoclorit pentru a evita formarea gazelor periculoase (clor). Nu lăsați produsul să acționeze mai mult de 10 minute.

Atenționări: Poate provoca grave iritații oculare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. Dacă iritația persistă, contactați imediat medicul. Puneți la dispoziția medicului ambalajul sau eticheta produsului. Nu înghițiți.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar