Detergent lichid rufe Soflan Aroma Therapy

Produse 100% italiene

Detergent Soflan Aroma Therapy lana si haine delicate cu uleiuri esentiale 1l 16 spalari

Detergent lichid rufe Soflan Aroma Therapy

Detergentul Lichid Soflan asigură un parfum plăcut hainelor şi acţionează împotriva petelor chiar de la prima spălare. Vă recomandăm să-l comandaţi şi să-l testaţi. 

Cod Produs: a1753

Momentan indisponibil

Gramaj: 1 l

12.27 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Ingrediente(aroma therapy): <5% tensioactivi neionici, <15% tensioactivi anionici, parfum, acid lactic, hexil cinamal, alpha-izometil iononă, salicilat de benzil, methylchloroisothiazolinone, acid formic, metilizotiazolinonă, octylisothiazolinone.

Activ la temperaturi joase 20°C – 40°C – 60°C. A se utiliza conform etichetei produsului. Nu spălati ţesaturi dacă este interzis conform etichetei producătorului. Nu spălati în maşina de spălat ţesături din mătase.

Provoacă grave iritaţii oculare. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii clătiţi pentru mai multe minute. Îndepărtaţi lentilele de contact dacă este posibil. Continuaţi să clătiţi. Dacă iritaţia ochilor persistă consultaţi un medic arătându-i eticheta sau ambalajul.

Conţine: metilizotiazolinonă şi methylchloroisothiazolinone şi poate provoca reacţii alergice. Nu înghiţiţi. Nu aruncaţi în mediu după folosire.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar