Detergent lichid rufe bebeluși Chante Clair Vert

Produse 100% italiene

44

Detergent lichid rufe bebeluși Chante Clair Vert

Special conceput pentru hainele celor nou-născuţi, pentru ţesături delicate şi fără efecte agresive asupra pielii celor mici.
Cu lapte de ovăz, parfumat cu uleiuri esenţiale, naturale.  Ecologic, hipoalergenic, conţine 100% substanţe active de origine vegetală, complet biodegradabile (conform Regulamentului CE 648/2004).
Gama CHANTE CLAIR VERT a obţinut de la Certiquality certificatul „100% Vert” care garantează calitatea produselor şi autenticitatea caracteristicilor ecologice descrise pe etichetă. Testat pentru nichel, cobalt şi crom.

Cantitate: 1820 ml

Cod Produs: a2009

Momentan indisponibil

Gramaj: 1820 ml

35.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Conţine: între 5 şi 15%: substanţe tensioactive anionice, < 5%: substanţe tensioactive neionice, săpun. Alţi compuşi: enzime, fosfanati, parfum, Phenoxyethanol, piritiona de sodiu. A nu se utiliza pe ţesături din lână şi mătase.

Instrucţiuni de utilizare: În maşina de spălat: rufe murdare: 70 ml, rufe foarte murdare: 120 ml; Spălare manuală: 50 ml de produs la 10 litri de apă.
Respectaţi recomandările producătorului cu privire la instrucţiunile de utilizare şi dozaj.

Atenţie: Poate provoca grave iritaţii oculare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Protejaţi ochii şi faţa. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtaţi, dacă este cazul, lentilele de contact şi continuaţi clătirea. Dacă iritaţia persistă, contactaţi imediat medicul şi puneţi-i la dispoziţie ambalajul sau eticheta produsului. Nu ingeraţi! În caz de ingerare contactaţi imediat medicul.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar