Detergent lichid Dixan Clasic

Produse 100% italiene

2

Detergent lichid Dixan Clasic

Grație tehnologiei ColdZymeTM , detergentul lichid Dixan este eficient în spălarea rufelor și îndepărtarea petelor chiar și la temperaturi scăzute, oferind un parfum de lungă durată. Pentru 30 de spălări, cu capac dozator.

Cod Produs: a2227

Momentan indisponibil

Gramaj: 1950 ml

Preț:31.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Compozitie chimica (Regulamentul CE 648/2004):  <5%: sapun, fosfonati; 5-15%: tensioactivi neionici, tensioactivi anionici. Alte componente: Enzime, Parfum (Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl salicylate, Limonene), Inalbitori optici, Conservanti (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone). Continut de fosfor (P) <0,5%.

In cazul in care consultati medicul, puneti-i la dispozitie recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati ochelari de protectie. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti abundent cu apa timp de cateva minute. Daca iritatia persista, consultati un medic.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar