Detergent Dash „3în1” Pentru Rufe Colorate 19 capsule

Produse 100% italiene

detergent-rufe-dash-3in1-salva-colore-19-capsule-568g

Detergent Dash „3în1” Pentru Rufe Colorate 19 capsule

Detergentul Dash 3în1 poate fi folosit atât pentru rufe colorate cât și pentru rufe albe. Detergentul oferă un parfum plăcut și unic și în același timp protejează mult mai eficient țesăturile

Cod Produs: a517

Momentan indisponibil

Gramaj: 568 g

Preț:26.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Compozitia chimica: < 5% Fosfanati, enzime, parfum, alfa-izometil ionona, amyl cinnamal, salicilat de benzil, citronelol, geraniol, hexil cinamal, linalool. 5-15%Tensioactivi neionici.  15%-30% Tensioactivi anionici, sapun.

Atentie: Provoaca grave iritatii oculare si dermatologice. Este nociv pentru organismele acvatice pe termen lung. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR! Evitati contactul cu ochii, in caz contrar spalati cu apa din abundenta, daca aveti lentile de contact indepartati-le si continuati sa spalati. Nu inghititi, in caz contrar clatiti gura si nu provocati voma. A se folosi cu mainile uscate. In cazul contactului cu pielea, indepartati hainele contaminate, spalati cu apa din abundenta si contactati imediat un medic. Nu intepati, rupeti sau taiati pernutele.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar