Despre noi

SuperMercato.ro a luat naștere în anul 2015, când ne-am dorit ca produsele italiene, de calitate, să ajungă în casele cât mai multor iubitori ai stilului de viață italian. A fost un pas important pentru noi, venit ca urmare a feedback-ul pozitiv primit din partea clienților din magazinele fizice, existente la acea vreme în Râmnicu Vâlcea. Astăzi, rețeaua SuperMercato include 10 magazine fizice și un magazin online, și suntem în continuă expansiune.

Ne bucurăm să aducem brand-uri italiene, atât de cunoscute peste hotare, cât și în România, direct din țara de origine, astfel calitatea produselor noastre este 100% italiană. Gustul autentic al băuturilor, uleiurilor de măsline sau al sosurile de paste, sau eficiența dovedită a produselor pentru îngrijirea casei, sunt doar două dintre motivele pentru a comanda de pe www.supermercato.ro.

SuperMercato este o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată îți aduce cele mai bune produse din Italia în România, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

Îți mulțumim și te așteptăm la cumpărături!

Cu drag,

Echipa SuperMercato