Deodorant spray Borotalco Fresh

Produse 100% italiene

bororfresh150

Deodorant spray Borotalco Fresh

Deodorant spray BOROTALCO FRESH. Greutate netă: 150 ml. Testat dermatologic. Formulă activă cu microparticule de talc care reglează și absorb transpirația, lasă pielea mai uscată și o senzație de prospețime. Nu conține alcool, eficacitate 48 de ore. A se agita înainte de utilizare. Aplicați de la o distanță de 15cm.

Cod Produs: a2791

Momentan indisponibil

Gramaj: 150 ml

19.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Nu pulverizați deasupra flăcărilor și a altor surse de foc. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și inhalarea directă. Îndreptați jetul direct către corp pentru a evita dispersarea inutilă în atmosferă pentru a reduce riscul de inflamabilitate. A se utiliza doar în scopul indicat de producător. A se evita acumularea de încărcări electrostatice. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe încălzite, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Nu fumați. Nu perforați și nu ardeți recipientul nici după golire. Protejați de razele soarelui, nu expuneți la temperaturi mai mari de 50ºC/122ºF. A nu se aplica pe pielea iritată. În caz de reacții alergice, suspendați utilizarea. După aplicare, lăsați produsul să se usuce înainte de a îmbrăca hainele. A nu se utiliza în exces. Aerosol extrem de inflamabil. sub presiune: poate exploda dacă este încălzit.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar