Transport GRATUIT peste 200 RON. Pentru Bucuresti, sunați la 0738011133 sau la 0738011121.
PRODUSE DE CURĂȚENIEDegresanțiDegresanți UniversaliDegresant Universal Chante Clair cu Bicarbonat

DESCRIERE

Soluția de curățare universală degresantă cu bicarbonat Chante Clair este eficientă împotriva tuturor tipurilor de murdărie. Formulă nouă cu bicarbonat, degresează, îndepărtează petele și curăță în profunzime fără a lăsa urme suprafețele din bucătărie, blaturi de lucru, rulouri, elemente de decor și țesături.

Greutate netă: 625 ml.

Atenție: Produs extrem de puternic. În cazul în care se utilizează pe alte suprafețe decât cele menționate, precum și în cazul suprafețelor noi sau delicate, a se verifica întotdeauna rezistența culorilor și a materialului pe o zonă puțin vizibilă. Evitați contactul îndelungat al produsului nediluat pe suprafețe din aluminiu, vopsite și calde, materiale plastice, marmură și clătiți rapid și abundent cu apă. Evitați utilizarea pe materiale plastice transparente, lemn și produse de ceramică imprimate.

Instrucțiuni de utilizare: pulverizați produsul pe zona de curățat și ștergeți cu o lavetă umedă. În caz de murdărie persistentă, lăsați să acționeze câteva secunde. Pentru țesături, pulverizați produsul pe zona de curățat și spălați ca de obicei.

opinii

Se încarcă rezumatul ...
Se încarcă recenziile ...

Degresant Universal Chante Clair cu Bicarbonat

Loading reviews...
14,50 lei
Cantitate
Cod Produs: a3068

Ai nevoie de ajutor? 0755 000 680

Degresant Universal Chante Clair cu Bicarbonat

14,50 lei
Cantitate

Produse 100% calitate italiana

Retur garantat în 30 zile

Livrare gratuita la comenzi de peste 300 lei

Suport clienti: 0755 000 680