Soluție de curățare antimucegai 5 în 1 CHIARO LUCE Pulverizator 750 ml

CHIARO LUCE
14,00 Lei
Curăță, nu se scurge, elimină mucegaiul, are efect de lungă durată, recomandat atât în spații deschise, cât și închise. Grație formulei sale speciale îmbogățită cu agenți tensioactivi și stabilizatori este extrem de eficace, chiar și în timp, împotriva mucegaiului care se formează atât în spațiile exterioare, cât și cele interioare. Se poate folosi diluat pentru curățarea podelelor, a dușurilor, piscinelor și obiectelor sanitare (200 ml de produs în 5 litri de apă).

Conține (www.domuschemicals.it): <5% Tensioactivi amfoteri, săpun, ≥5 și ≤15%: hipoclorit de sodiu. Alte componente: Parfum.

Instrucțiuni de utilizare și precauții: mențineți flaconul în poziție verticală. Pulverizați produsul pe suprafața de curățat și lăsați-l să acționeze cel puțin 10 minute. Nu amestecați cu înălbitori sau alte soluții de curățat. Nu pulverizați pe țesături, plante, lemn și metale. Testați produsul înainte de a-l utiliza pe suprafețe noi sau care nu au fost menționate mai sus.

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Provoacă grave leziuni oculare. Spălați cu grijă mâinile după utilizare. Purtați mânuși/îmbrăcăminte de protecție. Protejați-vă ochii/fața. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați-vă abundent cu apă și săpun. Citiți cu atenție eticheta. În caz de iritație a pielii: consultați un medic. Scoateți hainele contaminate și spălați-le înainte de ale îmbrăca din nou. Evitați contactul cu ochii. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. Dacă iritația persistă, contactați imediat medicul. nu înghițiți. În caz de înghițire, consultați un medic. 

Gramaj produs: 750 ml

Momentan indisponibil
Cod Produs: a3011 Ai nevoie de ajutor? 0755.000.680 + 0755.000.681
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Review-uri (2)

Cristina,

Este un produs foarte bun. L-am folosit in interiorul casei. Spre deosebire de produsele românești care au un miros "înțepător", acesta are un miros discret.

A fost util acest review?

Ana Maria Dumitici,

Aveam mult mucegai in jurul cazii de baie.A curatat totul perfect!!!! Recomand tuturor !

A fost util acest review?

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!