Vrei să-ți impresionezi musafirii cu un aperitiv special?
Ai poftă de o salată deosebită?
Încearcă Sacla Cipolline!
Cepele mici în oțet de vin SACLA ( Sacla Cipolline )pregătite după rețeta clasică, s-au născut din tradiția italiană de a păstra legumele conservate.
Păstrate în oțet de vin, sunt excelente pentru a fi savurată ca aperitiv, pentru a îmbogăți salatele sau pentru a completa multe alte feluri de mâncare, într-un mod delicios.
Nu conține gluten.
Ingrediente: cepe mici, oțet de vin (sulfiți), sare, zahăr, corector de aciditate: acid citric, antioxidanți: acid ascorbic și anhidridă sulfuroasă.
Aciditate exprimată în acid acetic 1%.
Valori nutriționale medii/100 g de produs scurs: energie: 90 kj / 22 kcal, grăsimi: 0,3 g din care acizi grași saturați: 0 g, carbohidrați: 3,4 g din care zaharuri: 2,3 g, proteine: 0,5 g, sare: 2,0 g. A se păstra în frigider după deschidere și a se consuma în maxim două săptămâni.
A se consuma înainte de: vezi data pe ambalaj.
Greutate netă: 300 g (produs scurs: 180 g).
PRODUS ÎN ITALIA.
Scrie un review