Chanteclair Lavanda formula originala

Produse 100% italiene

chantelav

Chanteclair Lavanda formula originala

Degresant universal cu eficienta maxima impotriva murdariei. Pentru uz casnic si profesional. Degreseaza, indeparteaza petele si curata in profunzime: bucatarii, cuptoare, hote, gratare, feliatoare, vesela, mese de lucru, podele, jaluzele, porti mecanice, echipamente/materiale din otel, tesaturi.

Cod Produs: a2798

Momentan indisponibil

Gramaj: 5 l

64.99 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Atentie: Produs extrem de puternic. Pentru utilizari diferite fata de cele enumerate mai sus si pentru utilizarea pe suprafete delicate, verificati rezistenta acestora la decolorare utilizand produsul pe o suprafata ascunsa. Evitati contactul prelungit al produsului in stare pura asupra: aluminiu, suprafete vopsite sau calde, material plastic, marmura. Clatiti din abundenta. Evitati folosirea produsului pe plastic transparent, lemn si autocolante.
Instructiuni de folosire: Pulverizati suprafata si clatiti cu un burete. Pentru murdarie dificila lasati sa actioneze cateva secunde. Pentru tesaturi, pulverizati pe pata dupa care spalati conform etichetei.
Chanteclair degresant – Parfum Lavanda – pentru suprafete dure.
Pericol: Provoaca iritatii ale pieli, grave leziuni oculare. A nu se lasa la indemana copiilor. Folositi manusi si protejati-va ochii si fata. In caz de contact cu pielea spalati din abundenta cu apa si sapun. In caz de contact cu ochii spalati pentru mai multe minute. Indepartati lentilele de contact daca puteti si continuati sa clatiti. Consultati un medic punand la dispozitie flaconul si eticheta.
Contine: vezi pe eticheta („Contiene”)
Compozitie chimica: <5% tensioactivi nonionici, cationici si fosfati. Alte componente: Parfum, linalool, limonene, alcool benzilic. A se utilize in termen de 12 luni de la data deschiderii.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar