Vinurile Saladini Pilastri

salaldini

Saladini Pilastri imbina cunostintele traditiei antice in producerea vinului cu garantia noilor tehnologii. Este o realitate faptul ca vinul produs de aceasta vinarie este exportat in America, Europa si Asia, fiind apreciat de cele mai sofisticate gusturi.

Aroma acestor vinuri se compune din parfumul si culoarea pe care strugurii culesi din podgoriile atent supravegheate se imbina cu grija prelucrarii care are la baza cunoasterea retetelor antice. In cele ce urmeaza dorim sa va prezentam vinurile reprezentative Saladini Pilastri de care puteti sa va bucurati gasindu-le in oferta magazinului SuperMercato.

Vin ROSSO PICENO – SUPERIORE
ROSSO PICENO este un vin bine structurat cu tanin evidentiat oferind o aroma bogata si persistenta. Produs din cei mai buni struguri Montepulciano si Sangiovese si tinut in butoaie de stejar, Rosso Piceno ofera un buchet deosebit si o culoare rubinie unica,  numai bun de servit cu aperitive si  carne rosie pregatita la gratar. Este un vin superior si exclusivist apreciat de critici datorita provenientei din zona viticola Marche apreciata la nivel mondial datorita calitatii oferite si a procedeelor traditionale de productie. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin PASSERINA – OFFIDA – D.O.C.
Istoria se reflecta singura in vin, iar PASSERINA este un testament al intoarcerii prestigiului originilor medievale cu distinctivul si delicatul lor caracter.
Vinurile italiene respecta aceste valori, lucru care a dus la recunoasterea importantei acestei resurse nobile. „Saladini Pilastri” respecta si promoveaza valoarea oenologica istorica a zonei viticole Marche, oferind spre consum acest vin aromat care este un ideal insotitor pentru preparatele din peste. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin CONSENSO – MARCHE I.G.T. ROSATO
CONSENSO este un vin special datorita faptului ca este produs numai din struguri Sangiovese si din fructe culese manual. Culoarea sa roz este data de insertia in procesul de fabricare a varietatilor de fructe cum sunt zmeura, capsunile alaturi de linii fine de extract de trandafir. Aceasta alegorie de gusturi ii ofera o aroma unica cu o tenta vibranta de aciditate care persista in timp. Originile sale sunt din perioada Romana fiind un vin servit in zile de sarbatoare si apreciat de critici datorita unicitatii retetei si a paletei de culoare si gust oferite. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin ROSSO PICENO
Caracteristicile acestui vin sunt culoarea rubinie, buchetul unic si intens cu un gust uscat dar atent armonizat. Este produs numai din struguri Sangiovese si Montepulciano innobilat prin pastrarea in butoaie de stejar. Este un vin care trebuie servit la temperatura camerei alaturi de preparate din carne prajita si vanat oferind o experienta exclusiva pentru gurmanzi. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin ROSSO PICENO – Superiore – Vigna Monteprandone
Acest vin prezinta o aroma opulenta oferita de atenta combinare in reteta a cireselor negre, dudelor si prunelor uscate precum si a varietatilor de fructe care se trag din lemn dulce. Gustul unic este accentuat cu generozitate de strugurii Sangiovese si Montepulciano culesi din podgoriile insorite plasate pe dealurile zonei Monteprandone. Reteta traditionala si procesul de invechire il fac un vin valoros si care poate incanta orice persoana care doreste stil si excelenta in bucatarie. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin PECORINO – OFFIDA D.O.C.
Strugurii Pecorino sunt specifici regiunii Ascoli Piceno. Sunt crescuti in podgorii situate in zona de podis la temperaturi variate de temperatura. Din acesti struguri se produce un vin bine structurat in gust si caracter cu o intriganta mineralizare ce prezinta un gust usor de citrice oferind un vin clasic cu o inalta calitate. Asemenea vinurilor albe, Pecorino se serveste alaturi de branzeturi fine si preparate clasice din peste si pasare, tipice regiunii Adriatice. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin FALERIO – Palazzi
Falerio Palazzi este un vin alb unic cu un gust fin asemanator Chardonnay-ului avandu-si inceputurile in perioada medievala avand un caracter distinctiv si delicat. Este obtinut prin combinarea atenta a doua tipuri de vinuri „Pecorino” si „Passerina”, produse tot de Saladini Pilastri, producatorul dorind sa ofere o experienta noua tuturor celor care doresc un insotitor exclusiv preparatelor din peste. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin Pregio del Conte
Este un vin rosu nobil obtinut prin inteleapta combinare a strugurilor cultivati in podgoriile zonei Monteprandone. A primit numele „Pregio del Conte” deoarece este unul din vinurile preferate ale contilor casei de Saladini, astfel reteta a fost tinuta si nu a suferit modificari datorita perfectiunii pe care o ofera aceasta. Este un vin rubiniu cu o culoare rosie fina avand un gust elegant, placut, stimulant care persista in timp. Fiind un vin special, si modul de servire este unul unic, fiind recomandata deschiderea sticlei cu o ora inainte de a savura aperitive compuse din diverse tipuri de salam si branza de sezon, preparate din vanat si carne. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin PIEDIPRATO
Strugurii Montepulciano si Sangiovese sunt componentele gustului generos oferit de acest vin care are si o puternica aroma de fructe. Este un vin bine structurat mereu pregatit sa satisfaca insotit de preparatele din carne rosie fripta. Este recomandat sa fie servit la temperatura camerei si sa fie desfacut cu o jumatate de ora inainte pentru o experienta unica in savurarea gustului. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin ROSSO PICENO Superiore Montetinello
Traditia este muza inspiratiei care a facut ca „Saladini Pilastri” sa proceseze separarea strugurilor din podgoriile Montetinello aflate la cativa kilometri de coastele Adriatice. Concentratia si consistenta acestui vin sunt datorate dominatiei ca procent a strugurilor Montepulciano comparativ cu Sangiovese in reteta sa, oferind o culoare violet inchis si un gust unic. Vizualizati mai multe detalii aici.

Vin FALERIO dei Colli Ascolani
Acest vin este produs dintr-o mixtura de struguri din Trebbiano, Passerina si Pecorino. Este un vin tipic cu o culoare galbena si un buchet delicat datorat excelentei pozitionari a podgoriilor. Elegant si bine structurat acest vin este servit la temperaturi de 10 grade C facandu-l un bun insotitor pentru preparate din peste, supe si carne alba. O experienta placuta este oferita atunci cand este servit impreuna cu masline verzi. Vizualizati mai multe detalii aici.

Cele mai recente articole

Lasă un răspuns