Pe aripile miresmelor exotice

Cu toate responsabilitățile de pe lista unei zile de secol 21, timpul doar pentru noi devine din ce în ce mai rar. Slujba, cumpărăturile, pregătirea mesei, curățenia și, să nu uităm, copiii – toate au un cuvânt de spus în agenda zilnică.

Momentele de relaxare însă sunt esențiale și sunt ce ne ține pe linia de plutire. E drept că o zi de răsfăț la spa ar fi destul de greu de imaginat și de multe ori este complicat să găsim chiar și câteva ore pentru o sesiune de răsfăț. Ce ați spune însă de 10 minute?

blog-supermercato

La SuperMercato, am încercat să găsim o modalitate prin care un timp scurt să devină o mică evadare zilnică. Și astfel am ajuns la Tesori D’Oriente, comorile orientului adunate într-o gamă de produse de îngrijire personală menită să regenereze corpul și să refacă spiritul. O modalitate prin care, atunci când închidem ușa, să zburăm, măcar cu gândul, în locuri îndepărtate.

Gama Tesori D’Oriente propune călătorii imaginare până în Orientul îndepărtat prin intermediul produselor 100% italienești, sub formă de gel de duș, cremă de duș, apă de parfum și cremă de corp. Cu uleiuri esențiale parfumate care revitalizează și tonifică întreg corpul, unt de karite sau shea care catifelează pielea și parfumuri puternice care învăluie toată baia și persistă pe piele, iată care este rețeta pentru 10 minute pline de relaxare și răsfăț pe tărâmuri îndepărtate.

Îți poți transforma baia de acasă într-o baie turcească veritabilă, prin intermediul colecției Tesori D’Oriente – Hammam. Un ritual turcesc care include gelul de duș și crema de corp pe care ți-o alegi de aici. Poveștile turcești le poți păstra ore bune pe piele cu ajutorul apei de parfum Hammam, pe care o poți alege de aici.

În altă zi, poți ajunge în Africa cu ajutorul gelului de duș sau al cremei de duș Tesori D’Oriente – Africa, iar culorile și emoțiile unei călătorii pe continentul african le poți păstra și mai mult cu ajutorul cremei de corp pe care o alegi de aici.

Câteva minute și gelurile de duș Tesori D’Oriente sunt suficiente pentru a îți transforma baia într-o oază exotică. Fie că vrei să ajungi în Madagascar, India sau Egipt, fiecare zi poate fi o călătorie cu noi povești.

Iar pentru arome complexe si extrem de persistente, care spun povești îndepărtate chiar și după ce ai plecat de acasă, am adus din frumoasa Italie și parfumurile Tesori D’Oriente. Sandalo del Kashmir, Hammam, Mirra sau Jasmin di Jiava: unde vrei să călătorești azi?

 

Cele mai recente articole