Uleiul de argan: benefic în orice produs

„Comoara din Maroc”, uleiul de argan este recunoscut pentru beneficiile multiple pe care le are, devenind în ultimii ani un star de necontestat al produselor de îngrijire. Procedeul de obținere îl face cu atât mai prețios: tradiția spune că pentru a păstra intacte beneficiile, el trebuie obținut doar prin presare manuală a miezului din fructele arborelui de argan.

Uleiul de argan benefic în orice produs

Uleiul de argan benefic în orice produs

Uleiul pur de argan conține acizi graşi, cum ar fi Omega 3, minerale, antioxidanți și vitamine (conţine de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline), care lucrează împreună pentru un efect de anti-îmbătrânire și regenerare. Pielea, unghiile, părul și tenul sunt intens hidratate și, în plus, protejate de radiațiile solare.

Faptul că are efect antiinflamator și energizant îl face de asemenea și un aliment prețios, contribuind în același timp la protejarea sistemului imunitar și la îmbunătățirea circulației sangvine. Ba chiar este de ajutor în digestie și în procesul de ardere a grăsimilor. Nu în ultimul rând, cantitatea însemnată de antioxidanți îl face un aliat și în lupta împotriva cancerului.

Italienii cunosc la rândul lor virtuțile uleiului de argan, așa că l-au adăugat produselor lor de îngrijire, astfel încât să ne putem bucura de tot ce are de oferit.

Pentru hidratarea intensivă a pielii, putem apela la gelurile de duș Vidal și Felce Azzurra, iar Pino Silvestre aduce un produs 2 în 1: gel de duș și șampon cu ulei de argan, pentru fortifierea și regenerarea pielii și a părului.

O cură de relaxare şi frumuseţe se poate face cu spumantele de baie de la Mantovani  și de la Bagnocrema, iar răsfățul poate continua cu deodorantul stick  și deodorantul Felce Azzurra. Nu uita să îți îngrijești pielea mâinilor cu săpunul cremă cu ulei de argan de la MILMIL.

Iar dacă vrei să extinzi beneficiile uleiului de argan și asupra hainelor, păstrând parfumul din uleiurile esențiale și curățarea în profunzime, alege detergentul lichid și balsamul de rufe de la Fiorillo.

Îngrijire plăcută!

Cele mai recente articole