La sezon nou, haine noi – Top 5 produse italiene de curățenie

Curățenia generală nu se face doar primăvara. Începutul toamnei marchează momentul în care schimbăm garderoba, în care depozităm accesoriile de plajă și în care scoatem de la păstrare recipientele pentru zacuscă și tocănițe de sezon.

Pentru toate acestea, însă, avem nevoie și de ajutoare care să se ridice la înălțimea așteptărilor. Așa cum v-am obișnuit, aducem în România cei mai eficienți detergenți italieni, pentru a face curățenia de toamnă mai ușoară.

la-sezon-nou-haine-noi-top-5-produse-italiene-de-curatenie

  1. Dash – detergent pentru rufe

Rochițele, tricourile subțiri, pantalonii scurți ai copiilor – toate au nevoie să treacă prin mașina de spălat înainte de bine-meritata odihnă din spatele șifonierului. Petele încăpățânate de înghețată sunt eliminate cu ajutorul detergentului lichid capsulele 3în1 îmbogățite cu balsam Lenor asigură un parfum plăcut și o protecție eficientă a țesăturilor, iar detergentul de rufe concentrat este aliatul de nădejde al celor mai pretențioase spălări.

  1. Chanteclair – geamuri curate ca lacrima

Știm că urmează și zile ploioase, dar nu putem lăsa geamurile încărcate de tot praful de peste vară. Culorile de toamnă se văd mai frumos atunci când geamurile sunt curate, iar oglinzile vor fi pregătite pentru verificarea ținutelor de vreme rece cu ajutorul soluției pentru curățarea geamurilor Chanteclair Spray.

  1. Smac – soluția pentru baie

Atunci când cei mici folosesc cada pe post de piscină în zilele prea călduroase de vară, înseamnă că mamele au de două ori mai mult calcar de îndepărtat la venirea toamnei. Sau de trei ori, în funcție de numărul copiilor, nu-i așa? Smac Express folosește formula îmunătățită pentru a îndepărta rapid și eficient calcarul depus pe robinete, gresie, chiuvetă sau cadă, în timp ce igienizează în profunzime și lasă o barieră de protecţie care încetineşte formarea unui nou strat de calcar.

  1. Fiorillo – vasele murdare sunt o amintire

Salvează timp prețios cu ajutorul tabletelor pentru mașina de spălat vase de la Fiorillo. Fie că ai prea multe castroane pentru salata de vară, fie că ai terminat deja zacusca, vinetele pentru congelator și gemul pentru clătite, enzimele din tabletele Fiorillo descompun resturile încăpățânate fără să fie nevoie de prespălare, iar agentul de clătire adăugat previne depunerea calcarului și asigură luciul vaselor.

  1. Amuchina – suprafețe degresate și dezinfectate

În timp ce vasele se spală în mașina de spălat vase, folosește degresantul şi dezinfectantul activ de la Amuchina pentru a îndepărta grăsimea rezistentă de pe suprafeţe precum: cuptoare, plite de aragaz, blaturi de bucătărie sau frigidere. Iar la sfârșit, folosește-l pentru a dezinfecta eficient suprafețele care vin în contact cu nou-născuții.

Știm, curățenia generală este o provocare pentru oricine, mai ales dacă avem copii prea mici sau părinți prea departe pentru a ne da o mână de ajutor. Însă cu ajutoarele potrivite venite tocmai din Italia, lucrurile vor deveni mai simple.

Să avem spor la curățenie!

Cele mai recente articole