Balsam rufe Vernel Serenita

Produse 100% italiene

Balsam Rufe Vernel Serenita 1L

Balsam rufe Vernel Serenita

Balsam rufe concentrat Vernel cu flori de cirese si ulei de eucalipt.Balsamul pentru rufe Vernel confera un parfum seducator care invaluie corpul si mintea intr-o dezmierdare blanda de tesaturi proaspat spalate.

Cod Produs: a444

Momentan indisponibil

Gramaj: 1 l

12.90 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Compozitia chimica: 5-15%Tensioactivi cationici. Alti compusi: parfum (butilfenil metilpropional, citronelol, geraniol), conservanti (benzizotiazolinona).

Atentie: A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR! Poate provoaca iritatii oculare. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar spalati cu apa din abundenta, daca aveti lentile de contact indepartati-le si continuati sa spalati. Nu inghititi, in caz contrar consultati un medic aratandu-i eticheta. Pastrati in ambalajul original. Balsamul lichid poate micsora rezistenta la foc a tesaturilor. Produsul nu trebuie utilizat daca: tesatura este una rezistenta la foc deoarece ii poate reduce rezistenta sau pe tesaturi tip velur si catifea. A se utiliza in termen de 12 luni de la data deschiderii.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar