Balsam rufe Coccolino Senzatione Seta

Produse 100% italiene

BALSAM RUFE COCCOLINO SENZATIONE SETA 750ML

Balsam rufe Coccolino Senzatione Seta

Unul dintre cele mai apreciate balsamuri de rufe, Coccolino, are grijă de hainele tale și le conferă un parfum delicat, pentru o perioadă mai lungă de timp. Alege sortimentul preferat și bucură-te de un  produs eficient, adus din Italia, doar pe www.supermercato.ro.

Cod Produs: a1073

Momentan indisponibil

Gramaj: 750 ml

9.90 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Folosiţi capacul dozator. Nu este obligatoriu să diluaţi produsul.

Nu vărsaţi direct pe ţesături, nu înghiţiţi. În caz de înghiţire consultaţi imediat un medic. Persoanele cu piele sensibilă sau rănită trebuie să evite contactul prelungit cu produsul.

Clătiţi şi uscaţi mâinile după folosire. Păstraţi departe de surse de caldură. Nu beţi, nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Evitaţi contactul cu ochii, în caz contrar spălaţi imediat cu apă din abundenţă.

Se poate folosi automat şi manual conform dozajului recomandat de producator pe eticheta originală. A se utiliza în termen de 12 luni de la data deschiderii.

Conține: benzizotiazolinonă (poate provoca reacţii alergice)

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar