Transport GRATUIT peste 200 RON. Pentru Bucuresti, sunați la 0738011133 sau la 0738011121.
PRODUSE DE CURĂȚENIEBalsam rufeBalsam Rufe TESORI D'ORIENTEBalsam de rufe Tesori D'Oriente Ayurveda 750ml

DESCRIERE

Nu conține coloranți sintetici. Formulă concentrată, număr de spălări: 30. Parfumurile seducătoare și exclusiviste Tesori D`Oriente învăluie, în sfârșit, și hainele și lenjeria ta. Notele senzuale ale bergamotei, luminozitatea florilor de portocal și prospețimea lamaiei, îmbogățite cu prețioasele micro capsule, învăluie rufele cu un parfum intens și inconfundabil. Formula sa cremoasă, fără coloranți, întinde fibrele și facilitează călcatul.
Recomandări de utilizare: Doze recomandate pentru 4/5 kg de rufe: urmăriți instrucțiunile grafice pentru spălarea automată și cea manuală.
La spălarea manuală, utilizați produsul înainte de ultima clătire.
La spalarea automata,pentru 5kg de rufe adaugati un capac (25ml) in sertarul pentru balsam al masinii de spalat.
Cu conținutul acestui recipient este posibilă efectuarea a 30 de spălări. Diluând conținutul acestui recipient cu apă, se pot obține 3 litri de balsam tradițional, în acest caz înmulțiți de patru ori dozajul dorit.
Compoziție chimică (Reg. CE 648/2004): 5 – 15% Tensioactivi cationici. Alte componente: Parfum, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone. Alergeni: Benzyl Salicylate,  Buthylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Geraniol.
Atenție: Provoacă iritații ale pielii. Provoacă grave leziuni oculare. În cazul în care consultați medicul, puneți-i la dispoziție ambalajul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. Purtați mănuși de protecție. Protejați-vă ochii și fața. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți abundent cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați, dacă este cazul, lentilele de contact și continuați clătirea. Dacă iritația persistă, contactați un medic. Conține 1-Methyl-4-Prop-1-En-2-Ylcyclohexene.

opinii

Se încarcă rezumatul ...
Se încarcă recenziile ...

Balsam de rufe Tesori D'Oriente Ayurveda 750ml

Loading reviews...
12,50 lei
Cantitate
Cod Produs: a4789

Ai nevoie de ajutor? 0755 000 680

Balsam de rufe Tesori D'Oriente Ayurveda 750ml

12,50 lei
Cantitate

Produse 100% calitate italiana

Retur garantat în 30 zile

Livrare gratuita la comenzi de peste 300 lei

Suport clienti: 0755 000 680