Apă de gură Pasta Del Capitano Protezione

Produse 100% italiene

38

Apă de gură Pasta Del Capitano Protezione

Apă de gură PASTA DEL CAPITANO, cu sortimente pentru toate nevoile: albire, antiplacă bacteriană şi pentru protejarea dinţilor şi gingiilor.

Produs testat pentru igiena orală, fără alcool.

Cod Produs: a2030

Momentan indisponibil

Gramaj: 400 ml

12.90 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Cu formulă brevetată, îmbunătăţită cu o moleculă originală care conţine Zinc, Pasta del Capitano Protezione acţionează în mod activ pentru protejarea gingiilor şi a dinţilor, datorită principiilor active din compoziţie asigurate de: Sulfetal Zn – acţiune antibacteriană, Propolis – revitalizează şi regenerează ţesuturile şi Ceai verde – proprietăţi astringente, reduce inflamaţiile.

Instrucţiuni de utilizare: Nu se diluează! Folosiţi capacul ca măsură şi clătiţi gura circa 30 de secunde. Poate fi folosită zilnic înainte sau după periajul obişnuit. Conţine Fluorură de sodiu.

Atenţionări: Produs nerecomandat copiilor sub 6 ani. Evitaţi ingerarea. A nu se lasa la îndemâna copiilor. În cazul în care apar reacţii alergice, suspendaţi folosirea.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar