Amoniac Fiorillo 2L

Produse 100% italiene

amon2

Amoniac Fiorillo 2L

Pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor și tapiseriilor, italienii folosesc amoniacul de la Fiorillo. Încearcă-l și tu, și vei observa diferența în comparație cu un produs obișnuit de curățenie.

Cod Produs: a1159

Momentan indisponibil

Gramaj: 2 l

12.00 lei

Visa, Mastercard, Maestro

Compoziție chimică: <5% amoniac concentrat și tensioactivi non ionici. Alți componenți: parfum.

Modalitate de utilizare pentru suprafețe dure: pentru mochete și tapiserii vărsați un pahar de amoniac în 2 litri de apă. Atenție: produs iritant pentru ochi, piele și căi respiratorii. Nu utilizați împreună cu alte produse, poate emite gaze periculoase (clor), păstrați sub cheie, utilizați cu mănuși, protejați fața și ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, păstrați în flaconul original, evitați contactul cu ochii, în caz contrar spălați imediat cu apă din abundență și consultați un medic. Nu înghițiți! În caz contrar consultați un medic arătându-i eticheta sau sunați la serviciul medical de urgență.

Opțiuni de Livrare
  • Livrare Gratuită prin Curier rapid în România (pentru comenzi mai mari de 200 Lei)
  • Livrare prin Curier Rapid în România: 15 Lei (cost unic)
  • Ridicare gratuită dintr-un magazin Supermercato.ro (opțiune disponibilă în orașele cu magazine desfacere Supermercato)
Timpul de livrare al comenzilor prin curier este de 1-2 zile, iar cel pentru ridicarea comenzilor din magazinele fizice SuperMercato, de 4 zile

Opțiuni de Plată
  • Plată la Livrare / Ramburs curier
  • Plată prin Transfer Bancar